0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: שבלול על אוקטובר 08, 2012, 07:04:08 AMציטוט של: Psibeast על אוקטובר 07, 2012, 21:16:37 PMאתה יכול לתאר בדיוק את הפעולות שאתה מבצע? כל לחיצת כפתור?צירפתי צילומי מסך.[size=78%]אני ממלא את הכותרת.[/size][size=78%]משחק עם הICON[/size][size=78%]ממלא תוכן[/size][size=78%]לוחץ על שמירה[/size]אגב כשאני לוחץ על BACK מהשגיאה באמת התוכן ריק וכל היתר שמור (כותרת, ICON)אולי זה קשור לeditor שמותקן?פסיי, מה דעתך?
ציטוט של: Psibeast על אוקטובר 07, 2012, 21:16:37 PMאתה יכול לתאר בדיוק את הפעולות שאתה מבצע? כל לחיצת כפתור?צירפתי צילומי מסך.[size=78%]אני ממלא את הכותרת.[/size][size=78%]משחק עם הICON[/size][size=78%]ממלא תוכן[/size][size=78%]לוחץ על שמירה[/size]אגב כשאני לוחץ על BACK מהשגיאה באמת התוכן ריק וכל היתר שמור (כותרת, ICON)אולי זה קשור לeditor שמותקן?
אתה יכול לתאר בדיוק את הפעולות שאתה מבצע? כל לחיצת כפתור?
הפורום נהיה איטי או שזה רק אצלי?עכשיו הבנתי שזו אותה מערכת פורומים כמו ב hwzone ושמה הפורום זוחל גם בשעות מתות(4 לפנות בוקר).גם עם כל התוספות לי אישית היה יותר נוח להשתמש ב phpbb, הרבה יותר נקי, מהיר ופשוט.
ציטוט של: שבלול על אוקטובר 08, 2012, 19:38:06 PMציטוט של: שבלול על אוקטובר 08, 2012, 07:04:08 AMציטוט של: Psibeast על אוקטובר 07, 2012, 21:16:37 PMאתה יכול לתאר בדיוק את הפעולות שאתה מבצע? כל לחיצת כפתור?צירפתי צילומי מסך.[size=78%]אני ממלא את הכותרת.[/size][size=78%]משחק עם הICON[/size][size=78%]ממלא תוכן[/size][size=78%]לוחץ על שמירה[/size]אגב כשאני לוחץ על BACK מהשגיאה באמת התוכן ריק וכל היתר שמור (כותרת, ICON)אולי זה קשור לeditor שמותקן?פסיי, מה דעתך?אני לא יודע, אתה עושה הכל נכון על פי מה שנראה לי ובכל זאת אצלך זה לא עובד ואצל אחרים כן... אני יכול רק לנסות אולי לבדוק בפורום של המפתחים.
אני מוכנה לשכב עם אורי דקל בלי קשר לכלום
אני צריך לשאול את למינג שמאכסן גם את הפורום שלו על bluehost אם יש לו ספייקים כאלה.
Well, we're all victims of our own gene pool. Someone must have peed in yours
אני דאון או שאין LTR?
ציטוט של: Tosh על אוקטובר 08, 2012, 22:01:12 PMאני דאון או שאין LTR?