היי תגידו, באיזה סמסטר התחלתם לעבוד? איזה ממוצע נדרש? על אילו קורסים הסתכלו?
שרשור מצוין! 
כסטודנט התחלתי באיזור סמסטר 5, לדעתי זה זמן טוב להתחיל, כי יש מספיק יתרת לימודים כדי שזה יהיה אפקטיבי מבחינת עבודה ומצד שני כבר התרגלת ללימודים אז זה פחות יפגע בהם.
הממוצע כמובן כמה שיותר יותר טוב, אבל בד"כ דיברו על מעל 80, ולפעמים על מעל 75. (הממוצע רלבנטי יותר לקבלה לתואר שני לפי דעתי).
סה"כ כשבאים בתור סטודנט, לא בהכרח יהיו יותר מדי קורסים רלבנטיים, אבל כן יכולות להיות שאלות על התחומים שמעניינים אותך בהמשך כדי לדעת לאן הרוח נושבת. זה גם יכול לחזור במהלך העבודה ולא רק בראיון. אצלי, מכיוון שעבדתי בחומרה, אני מניח שהסתכלו על ספרתיות ותכן לוגי, אבל יותר על עצם העובדה שעשיתי אותם ופחות בגלל הציונים (אצלי יש מעל 70 בתכן ומעל 80 בספרתיות, שזה לא כזה מזהיר).
שאלה נוספת, שולחים גליון ציונים רגיל או נקי?
אני אמורה לכתוב אילו תחומים מעניינים אותי בקו"ח?
אם עשית פרויקט, אפשר לכתוב עליו. בסה"כ מהקו"ח מנסים להבין מי אתה, ומחפשים נקודות לשאול עליהן. אני לא כתבתי אף פעם תחומי עניין בקו"ח, זה נראה לי לא רשמי, אבל יש כאלו שרושמים. בכל מקרה, כשבאים למשרת סטודנט, ההנחה היא שאתה לא יודע יותר מדי, אז זה אולי נחמד לדעת לא בהכרח קריטי לקבלת העבודה.
אפשר לשלוח נקי, אבל זה תלוי כבר בכמה הרגיל שלך "מלוכלך". לי באופן אישי לא היתה בעיה עם מועדי ב' שעשיתי אז שלחתי את הרגיל, אבל אני מניח שמישהו שקיבל 90 בקורס אחרי 3 חזרות בהן הוא קיבל 20...