כתב נושא: בחירות לנשיאות אס"ט - זמן להשפיע  (נקרא 42 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק kobmyster

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
בחירות לנשיאות אס"ט - זמן להשפיע
« ב- : דצמבר 08, 2012, 18:23:30 PM »
חברים,

ראשית, אני יודע שזה לא בדיוק הפורום המתאים, אולם במערכת הפורומים החדשה אין פורום מתאים לנושא שבנדון.
בעוד קצת יותר משבועיים עתידות להיערך הבחירות לנשיאות אס"ט. אורן ריז'נסקי, יו"ר משרד קמפוס, מתמודד לראשות האגודה.

בתור מישהו שהיה שותף בנושאים שעלו מולו בשנתיים האחרונות בפורומים השונים, לעיתים דומם ולעיתים פעיל, אני אישית סבור שבחירתו של הבחור הזה כיו"ר אס"ט תהיה טעות.

אני יודע שיש פה בפורומים אנשים רבים שמרגישים כמוני. אני סבור שזה בדיוק הזמן להתחיל ולהשפיע. זה הזמן להעלות שאלות קשות שראוי לשאול (איך יתכן ששנתיים הוא אישית טוען ש"עוד רגע יהיה משהו חדש עם האינטרנט במעונות" וכלום לא זז? איך יתכן שבפסח שעבר מעונות שלמים נותרו ללא חשמל למשך יומיים, ובתמורה משרד קמפוס בראשותו "דאג" לרווחתנו בדמות סרט ופופקורן חינם, אבל לא לגנרטור לטובת מקררים? ואני בכלל לא מתחיל להיכנס לסאגת "הפורומים לאן?").
אלו שאלות שראוי דון בהן ולהראות לכל נציגי הסמסטרים שאורן פשוט לא האדם שידע לתת פתרונות לבעיות השונות שמעניינות את הסטודנטים. אין מקום טוב יותר לשאול אותן מאשר דף הפייסבוק שהוא פתח לטובת הקמפיין שלו - https://www.facebook.com/groups/348215751934061

למען הסר ספק - אני לא מציע "ללכלך" עליו, וגם לא להתחיל שם התנצחויות. העניין הוא לא אורן כבן-אדם, אלא אורן כיו"ר אס"ט עתידי לאור ההתנהלות שהוא הפגין כאן בעבר כיו"ר משרד קמפוס. כל פעם שהוא נשאל בעבר שאלות קשות - הוא התחמק מהן. בכל פעם שהיה צורך להציג דעה מנומקת - הוא מצא דרך להעביר את תשומת הלב לנושא אחר.

אני לא רוצה לראות אדם כזה בראשות האגודה שלי. מי שחושב כמוני - בואו להשפיע.

Tags: