כתב נושא: אז כמה זמן.... [סקר פתוח לותיקים]  (נקרא 1342 פעמים)

מנותק radagast

• פטרון הפורום
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 72
  • -Receive: 136
  • אשתו של זובין מהטה
בעניין: אז כמה זמן.... [סקר פתוח לותיקים]
« ב- : אוקטובר 08, 2012, 14:55:52 PM »
לטובת דור העתיד השוקיסטי והלחוץ

א. כמה שעות ביום השקעתם בסמסטר הראשון? (במהלך הסמסטר, לא בתקופת מבחנים)?
בסמסטר הראשון ביליתי בעיקר בחווה, לא באמת היה לי מה לעשות, אז פרט ללראות פרקים של מסע בין כוכבים (בחווה כמובן), החלטתי שצריך להקדיש הרבה זמן לחדווא 1ת אז לקחתי את הספרים של הקורס וקראתי להנאתי. כמה שעות ביום, מעבר למערכת הרגילה (שבסמסטרים הראשונים היא די מלאה). ראיתי גם הרצאות שראיתי כבר במציאות (בעיקר במערכות ספרתיות, כי יש את ניר קציר שנותן את הקומדיה אבל מבינים מאהרון אהרון בוידאו). לא דברים בעצימות גבוהה, אבל השתדלתי להכנס לאווירה של הלימודים. וכמובן, ממקצועות ספציפיים גם נהניתי אז היה כיף ללמוד את זה (חדווא, קצת מאלגברה, קצת פיסיקה).
ב. איך השקעתם את רוב הזמן?
השתדלתי לפתור את כל התרגילים בעצמי, ולהיאבק עם זה עד זוב דם. רק כאשר אחרי כמה ימים לא הצלחתי (כאשר בכל יום אני מסתכל קצת ומקווה שיבוא לי רעיון, ואז מניח לזה), שאלתי בפורומים לרמזים, ולא לתשובה המלאה. בנוגע להוכחות, השתדלתי לעבור כמה וכמה פעמים עד שידעתי הכל.
ג. מה היו התוצאות? (בגדול, לא חייבים על הנקודה)
לא ממש היתה לי אמת מידה בכל התואר, בפרט לא בסמסטר הראשון. קיוויתי לא להכשל, את זה השגתי. אבל למשל מועד ב' שעשיתי בסמסטר ראשון היה מבוא למדמ"ח, על 70. בהתחלה לא התכוונתי לעשות, כי ראיתי שזה מעל הממוצע, אבל שכנעו אותי שזה נמוך. בסוף שיפרתי. בכל מקרה, צריך להקדיש לסמסטרים הראשונים את רוב הזמן.
ד. כמה אתם משקיעים כיום?

ה. כל לקח שימושי שתרצו לתת
לקרוא את הטיפים שכתבתי בדביקים בפורום הישן, כל עוד זה שם :|
http://forums.asat.org.il/viewforum.php?f=20

עריכה:
אם תוכלו לציין גם את התואר לאור ההבדלים בקושי, תודה (:
חשמל
« עריכה אחרונה: אוקטובר 08, 2012, 14:59:10 PM על ידי radagast »
WE NEED TO EAT CAKE / Claude Shannon

I foresee all sorts of of unforeseen problems / Sir Humphrey

Follow members gave a thank to your post:

Thank-o-Matic 3.0 By Adk Team